Pályázat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

KEOP

A METALUCON KFT a KEOP keretében " Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal" címmel meghirdetett pályázati felhívásra benyújtott pályázatával támogatást nyert.
A beruházás összköltsége 11.900.00,-Ft, a támogatás mértéke 50%, azaz az elnyert támogatás összege 5.950.000,-Ft, mely hazai és európai uniós finanszírozású.
A projekt során felszerelt korszerű napelemekkel és napkollektoroknak köszönhetően csökkentettük környezetünk terhelését.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Pályázatot nyert a METALUCON KFT. - munkánk gyorsabbá, hatékonyabbá vált

A METALUCON KFT a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése címmel meghirdetett pályázati felhívásra benyújtott pályázatával támogatást nyert a cég versenyképességének javítására irányuló technológiai korszerűsítéséhez.

A beruházás összköltsége 14.990.000 Ft, a támogatás mértéke 50%, azaz az elnyert támogatás összege 7.495.000 Ft, mely hazai és európai uniós finanszírozású.

A projekt során beszerezhető élhajlítónak és korszerű targoncának köszönhetően munkánk gyorsabbá, hatékonyabbá válik, megrendelőink igényeit magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

NFU

 

×

infoblokk

szechenyi 2020 eu zaszlo