Érvek, amelyek a Metalucon mellett szólnak

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Érvek, amelyek a Metalucon mellett szólnak

A trapézlemez négyzetméter áraink hasznos alapterületre vonatkoznak, vagyis az árba nem számoljuk bele a takarási, átfedési szélek területét. Ez azt jelentheti, hogy más gyártók, forgalmazók esetleg kedvezőbbnek tűnő négyzetméter áraik esetén a táblák bruttó, tényleges szélességét számolják, mely esetben kb. 5% rátartással kell megvásárolni a profillemezt. A mi négyzetméter árainkáraink a lefedésre szánt tényleges területre vonatkoznak.

Mivel mi gyártók vagyunk, saját présgépekkel rendelkezünk, a trapézlemezt tekercs lemezből állítjuk elő, egyedi, tetszőleges hosszúságú táblákat tudunk előllítani, akár 14 m hosszúságig is. (A hosszúságnak csak a szállíthatóság szab határt)
Az egyedi hosszúság még azt is jelenti, hogy a befedésre szánt terület hosszúsága célszerűen osztható az egyedi táblák hosszúságával, sokkal kevesebb a hulladék, tehát gazdaságosabb anyagfelhasználást teszünk lehetővé.

Egyes forgalmazóknál a valós és a megadott lemezvastagság között különbség lehet, természetsen a valós lemezátmérő rovására. Az általunk forgalmazott lemeztermékek vastagsága ténylegesen 0,5 mm.
A lemezvastagságon kivül a fedőrétegek minőségében, számában és vastagságában is lehetnek eltérések. Mielőtt döntene, győződjön meg az alábbi ábrán látható adatokról.

NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

Lemez alapanyag

Az általunk forgalmazott és megmunkált lemez termékek alapanyaga, neves Nyugat-Európai gyártók, az összes szigorú szabványnak, előírásnak megfelel. Ez a garanciája a tartósságnak.

Szín azonos kiegészítő elemek: szegők, élhajlított elemek, csatornák, csavarok, stb.

profillemez, hullámlemez, trapézlemez színválaszték

 

×

infoblokk

szechenyi 2020 eu zaszlo